Désirée van Osch

Schrijver

Désirée is co-auteur bij nieuw boek van Econtentenzo

Uitgeverij Econtentenzo lanceert nieuw boek: ‘Starten met je webwinkel’. Désirée van Osch is samen met Renée van Zijl de auteur. Het boek geeft antwoord op allerlei vragen die bij het starten van een webwinkel aan de orde komen. Hoe start je met e-commerce? Hoe zet je een online marketingmix in? Maar ook: wat is een effectieve website en wat zijn de onderdelen van een webwinkel? Hoe ziet de optimale indeling van een webpagina eruit? Hoe gebruik je de klantreis om op de juiste manier jouw doelgroep te bereiken?

In dit boek vindt de lezer de belangrijkste beginselen om een webwinkel te starten. Met het handige register vindt hij alle onderwerpen snel terug, want het boek dient zeker ook als naslagwerk en geheugensteun. Geschreven in no-nonsense taal, met duidelijke afbeeldingen, leesbare boxen en een prettige vormgeving is dit boek een onmisbare handleiding voor commercieel succes.

Dit boek is bedoeld voor iedereen die een webwinkel wil starten of meer wil weten van e-commerce met een webwinkel. Zien?

Scroll naar boven